От х:

Днес в x:

Парти с бира за бабите на Кенана

Възрастните хора от Дома на Кенана днес имаха повод да празнуват. На гости им бяха десетки млади хора. Почти целият екип на хасковската пивоварна фабрика, плюс гости от София, Пловдив, че и чужбина им дойдоха на гости. При това си носеха материално осигуряване-бира и телена мрежа.

Първото отиде за почерпка. С второто, ще бъде опасан целия район на старческият дом. Старата ограда била „изчуряла“ и се случвало животинки да влизат в парка пред дома.

Гостите бяха хората на „Каменица“ в Хасково, които за 4-ти пореден път правят нещо като тиймбилдинг в дома на Кенана. Така нареченото сплотяване на колектива включва малко кърска работа, почерпка и общуване в неформална среда. Служителите бяха водени от генералния директор на фирмата за България Драган Радивоевич, шефът на отдел маркетинг и продажби зад граница-Ханс Арнд Данкен и красивата му тайландска съпруга. Шефшата демократично хвана мотиката, заедно с останалите девойки от персонала, и започна да окопава градината.

Миналата година „пивоварите“ разсадили цветя, по миналата варосали фасадата на дома, а преди три години боядисали всички бордюри и пейки, похвали ги директорът Вълко Пехливанов.

Г.Христов

И дядовците се облизваха
Малко работа за сплотяване на колектива
Жените пък хванаха мотиките
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини