От х:

Днес в x:

Козар бута д-р Читов? Преработвателите в шок, пускат кепенци. Преглед на печата

Козар бута д-р Читов, пише с въпросителна накрая на първа страница днес „Новинар юг”. Докторът е шеф на РВМС, а козарят – Нейджатин Шабан от Сърница. Фермерът обвинява д-р Читов, че нарочно бави лекарствата за стадото му, което измирало. Козарят вчера пробва да се оплаче на Бойко Борисов.

Мандри: До 3 дни фалираме, акцент над главата. Причината е забраната за износ на продукцията им извън региона заради шапа.

Булдозер за Министерството на веселбата, друг акцент над главата в изданието. Вчера стартираха делата в административния съд по жалбите на собственици на незаконни сгради край язовир „Ивайловград”.

ДНСК не пуска Марашев във вилата му, заглавие от 3-та. Дирекцията забранила ползването на вилата на бившия шеф на митницата.

Григор започва срещу италианец в Австралия, акцент от спортната страница. Хасковският тенисист е трети в схемата на започващото там открито първенство.

Преработвателите в шок, пускат кепенци, анонс над главата в „Хасковска Марица”.  Темата е развита в челен материал на 2-ра, става дума за забранената търговия с месо и млечни продукти на местните предприятия.

Правят храмовете частни общински, за да станат църковни, водещо заглавие на първа страница в броя. Комисията към ОбС ще предложи църквите, които сега са публична общинска собственост, да станат частна такава, за да могат след това да се прехвърлят на Българската православна църква.

Чакат мераклии за ловци, курсът – 600 лева, заглавие от 2 страница.

„Крадат” БМВ заради застраховката, акцент от 3-та.

Борисов откри пречиствателната по евростандарт в Димитровград, заглавие на 4 страница. За посещението на премиера изданието отделя цяла страница.

Малкото голямо четене не е от вчера, заглавие от 5 страница. Преди 70 години в центъра на 28-хилядно Хасково имаше 5 книжарници, днес там има 5 комарджийници, пише в подзаглавие вестникът.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини