От х:

Днес в x:

Иван Петров финансира от джоба си народни борби

Иван Петров лично ще се потопи в народния празник на симеоновград

Депутатът от ГЕРБ Иван Петров се е бръкнал от джоба за да спаси традиционните народни борби в Симеоновград, които се провеждат от десетилетия по повод празника на града. Там обикновено се събира родния борцов елит включително и състезатели от националния отбор. През тази година заради кризата кметицата Миглена Рангелова анонсира, че няма да се провеждат борби. Приготвените за това 3 хиляди лева били пренасочени към други пера.

Новината разбуди спортната общност в града които развиха бурна дейност по осигуряване на спонсори. Първи на призива им се отзовал бившия началник на областната полиция и настоящ депутат Иван Петров. Точната сума на дарените от него пари не бе упомената, но със сигурност става дума за лични, а не за партийни пари.

Борбите ще се проведат на 3-ти октомври, на открито освен ако не вали. Преди седмица кметицата Миглена Рангелова заяви пред Haskovo.net че при нужда ще помогне с общински бази, в случая спортната зала и с каквото още е необходимо, само да не и се искат пари.

Г.Христов

В женското преборване се очаква да се включи и Станка Златева
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини