От х:

Днес в x:

Еротика по италиански на картинг пистата

Секс по италиански-хубави жени върху хубави коли

Жени и Мазерати е формулата на висшата еротика за италианците, разкриха организатори и участници в събора на италианските коли на хасковската картинг писта. С това наум, домакините от Мегапорт организираха еротично шоу което придаде пищен блясък на над 400 коли от престижни италиански марки. Еротичното шоу продължава през целия ден, а автомобилното такова ще е утре след 9 часа. Тогава ще има дефиле на най-популярните и реномирани марки на италианската автомобилна индустрия, дрифт и италианско преследване. Еротичното шоу пак ще присъства, просто приоритетите ще са други.

Въпросното Мазерати представяше най-високия клас на италианските коли. Макар че се чакат, все още не са пристигнали Ферарита и Ламборджини. За сметка на това изобилстват модели на Фиат, Ланча и Алфа ромео.

Националния събор на италианските коли следва парадът на френската автомобилна индустрия който организира хасковската картигн писта. През май в Хасково пристигнаха над 350 коли от клуб „Пежо”. Тогава еротично шоу обаче тнямаше. Може би защото за французите висшата еротика е жени плюс хубаво хапване.

Г.Христов

Блазе на колите...и на технитепритежатели
Това ще се наблюдава целия ден
Женското внимание се насочи дори към устройството на двигателя
Истинските автоманиаци не допускаха нежно присъствие около любимите си
На места, липсваше мъжът във връзката кола-жена
Стотици италиански коли дойдоха още през първия ден
Най пъргавите зяпачи бяха заели най-добрите места

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини