От х:

Днес в x:

Eleine с концерт в София на 15 април 2025

Шведската дарк метъл сензация Eleine най-сетне пристига у нас със самостоятелно шоу в подкрепа на последния си студиен албум „We Shall Remain.

Едноименното турне вече вилнее из Европа и Великобритания, а София се включва във втората част от него. Датата в България е 15 април 2025 г., а мястото е обновения клуб Joy Station.ю

С „We Shall Remain“ Eleine твърдо заявиха своята позиция като сила в дарк симфоничния метъл, особено след успехa на албумa „Dancing in Hell“ от 2020 година.
„We Shall Remain“ е обред на посвещение на групата, колекция от химни за техните непрекъснато растящи легиони, следвайки едно просто верую: „Ние сме заедно в това. И ще преминем през него. Докато стоим заедно!“

Факт е, че бандата вече представи няколко парчета от албума пред българската публика, когато подгряваха на концерта на Pain в София преди точно една година, но този път ни очаква доста по-впечатляващо шоу, защото Мадлин и компания сега ще бъдат главните герои на вечерта.

Eleine вече няколко пъти са гостували у нас, но винаги като съпорт група, включително и с акустично шоу, като част от турне на Sonata Arctica. Но сега са квинтет, след като туринг китариста им Виктор Йонасон стана постоянен член на бандата, и са подготвили впечатляващ спектакъл, както подобава на един хедлайнер.

Предстои да бъдат обявени и групите, които ще се включат като съпорт в турнето на Eleine, така че очаквайте още изненади.

Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба на 25.10.2025 г. в 12 ч. и ще могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от:
- 50 лв. промо правостоящи за първите 50 билета, закупени от мрежата на Bilet.bg
- 60 лв. за правостоящи до деня на концерта
- 70 лв. за правостоящи в деня на концерта
- 80 лв. за седящи в обособена VIP зона
* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител

Източник: zrock.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини