От х:

Днес в x:

Pink стана "приемен родител" на кученце

Pink полага усилия да помогне на едно куче да си намери постоянен дом.

Тази седмица 45-годишната певица сподели в социалните мрежи, че си партнира с организация за спасяване на животни в Минетонка, щата Минесота. 

“Още не можем да повярваме, че това се случва! Невероятната @pink — да, тази P!NK — се свърза с нас докато е в града за концерт и поиска да стане "приемен родител" на нашето сладко момче Graham Cracker!”, се казва в съвместната публикация в Instagram. “И ако това не е достатъчно прекрасно, тя ще отведе Graham на истинско приключение, което се случва веднъж в живота, с нея и с нейното семейство по време на турнето ѝ, а целта е да му помогне да си намери дом завинаги преди финала на обиколката!”.

В поста Pink е гушнала симпатичното кученце и се усмихва широко.
 

Публикация, споделена от The Bond Between (formerly Secondhand Hounds) (@thebond_between)

От организацията описват носителката на три награди "Грами" като "страстен защитник на спасяването на животни" и отбелязват, че тя не за първи път се ангажира с подобна акция.

“И сега е ред на Graham! Доведохме го на нейното шоу и вече можем да кажем, че тя се влюби в него. (Кой знае... може би постоянният дом на Graham е точно там, с нея)”, добавиха от организацията. 

Във втори съвместен пост Pink сподели клипче от концерта си, в което съобщава инициативата пред публиката. 

“Спасихме кученце от тази страхотна организация. Казва се Graham Cracker, в момента пишка из цялата ми съблекалня. Не съм казала още на никого, но ще го приютим за турнето и той ще бъде с нас за това карнавално приключение", казва певицата във видеото.

И добави, че който бъде избран да осинови кученцето, ще има възможност да се срещне с нея зад кулисите, за да си го вземе. 

Кандидатите обаче ще имат сериозна конкуренция. Звездата намекна, че може и да задържи Graham Cracker, защото много се е привързала към него. Тя призова и повече хора да осиновяват кучета, защото това е "нещо прекрасно".

Източник: magic.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини