От х:

Днес в x:

Нов „Рик и Морти“ сериал от 16 август в Max

Вселената на „Рик и Морти“ се разширява с дебюта на изцяло ново аниме от режисьора-визионер Такаши Сано (“Tower of God”), което следва Рик, Морти и останалата част от семейство Смит в ново междугалактическо приключение „Rick and Morty: The Anime”, a премиерата e на 16 август в онлайн стрийминг платформата Max.

В аниме поредицата от 10 епизода от света на „Рик и Морти“ Рик релаксира в псевдосвят между мултивселени, Съмър помага на Космическата Бет да се бори със злата Галактическа федерация, а Морти се влюбва в мистериозно момиче, което случайно е извънвремево същество.

„Такаши Сано, освен че е супер талантлив режисьор, е и голям фен на „Рик и Морти“, каза Майкъл Оуелийн, президент на Adult Swim. „Той е идеалният човек, който да представи алтернативна версия на това невероятно заглавие.“

Японските и английските актьори озвучили „Rick and Morty: The Anime” съответно са:
• Рик – Юхей Тадано / Джо Даниелс
• Морти – Кейсуке Чиба / Габриел Регохо
• Съмър – Акиха Мацуи / Дона Бела Литън
• Джери – Манабу Мураджи / Джо Даниелс
• Бет – Такако Фуджи / Патриша Дюран

В САЩ Adult Swim ще отбележат събитието като тръгнат на АНИМЕ-риканско турне из САЩ, започвайки от Сан Диего и завършвайки в родния град на Adult Swim - Атланта, Джорджия.

„Rick and Morty: The Anime” е написан и режисиран от Сано и е продуциран за Adult Swim от Sola Entertainment заедно с Джейсън Демарко и Джоузеф Чоу, които са и изпълнителни продуценти.

Очакваме премиерата на „Rick and Morty: The Anime на 16 август в онлайн стрийминг платформата Max.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини