От х:

Днес в x:

Sweet издават албума „Full Circle“ през септември

Sweet ще издадат новия си студиен албум „Full Circle“ на 20 септември чрез Metalville Records. „Full Circle“ ще бъде и последният студиен албум в успешната кариера на групата.

Sweet са феномен, който завладява рок света от десетилетия. С течение на времето Sweet продадоха повече от 55 милиона записа и достигнаха 34 позиции номер 1 в класациите по целия свят.

Златната нишка, която свързва миналото с настоящето и бъдещето, е ветеранът Andy Scott и неговата решителност да поддържа музикалното наследство, записите и турнетата на групата на най-високо ниво. Групата все още обединява изключителни музиканти днес, които възпроизвеждат пълната енергия и извисяващи се вокали, които се свързват със звука на Sweet и представляват запазената марка на групата.

Sweet започват да пишат нови песни за „Full Circle“ през 2019 г. Пандемията обаче задържа проекта и вместо това групата издаде „Isolation Boulevard“. Това включва песни, записани дистанционно, които дават нов тласък на стария материал. Албумът беше добре приет и сингълът „Set Me Free“ влезе в класациите на много наследствени рок класации.

Сега, когато периодът на изолация е зад нас, Sweet започнаха отново да работят върху „Full Circle“. Плановете за турнета на групата временно прекъснаха сесиите, но записът най-накрая приключи през пролетта на 2024 г. Групата е в топ форма с новите песни, а Andy и Tom като продуценти също са много горди от резултата от работата си.

Източник: rockthenight.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини