От х:

Днес в x:

Маскиран с чук троши камерите в парк Марица

Тази нощ мъж с маска на лицето и чук в ръце е вандалствал в димитровградския парк Марица. Видео от извършения погром над камерите за видеонаблюдение в парка е публикувал кметът на  Димитровград Иво Димов, във фвйсбук профила си.

Мъжът, явно изпълнен с ярост срещу средствата за наблюдения и охрана на парка, и въпреки, че в района има и жива охрана, е успял да разбие неопределен брой камери.

Какво е провокирало агресията на маскирания срещу камерите, се надяваме да се разбере след евентуалното установяване на извършителя от органите на реда.

Част от камерите в парка бяха монтирани от фирмата изпълнител на недостатъчна височина, което със сигурност е подпомогнало вандалът да ги потроши, без да си дава много зор. 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ти
    Тинко
    15 -11
    16:29, 10 юли 2024
    Това сигурно е някой недоволен от високата такса смет в града ни. Кмета да каже публично защо плащаме най-скъпата такса смет при това обявена от два съда за незаконна. Какво публикува това видео дето нищо не се вижда. Щом ограбва гражданите те си отмъщават кой как може. Лошото е че пак ние ще платим,както плащаме и разноските по загубените от кмета дела.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини