От х:

Днес в x:

С опасност за живота е водач на електрически мотопед след катастрофа

Трима души пострадаха при катастрофи в Хасковска област през последните три дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

С опасност за живота е водач на електрически мотопед след  произшествие в Харманли. В 8:20 часа на 28-и юни на кръстовището между улиците „Асен Златаров“ и „Алеко Константинов“, 74-годишна от село Устрем е шофирала „Форд“. При навлизане в кръстовището е отнела предимството на мотопеда, управляван от неин връстник от Харманли. Пробите и на двамата водачи са отрицателни. От удара между тях е пострадал мъжа, който е настанен в МБАЛ Хасково за лечение. Заведено е досъдебно производство.

Същия ден в 12:50 е осъществен инцидент и в центъра на Хасково. На кръстовището на улиците „Пирин“ и „6-ти септември“ е изскочил внезапно на платното 12-годишен велосипедист, който се е ударил странично в движещ се срещу него „Фолксваген“ с водач 54-годишен хасковлия. Пострадалият велосипедист е прегледан и освободен за домашно лечение.

На следващия ден в областния град при катастрофа е пострадала леко пешеходка. В 22 часа на пешеходна пътека на булевард „Георги Раковски“, 17-годишен с мотоциклет „Априлия“ при преминаване през сигнализирана с пътен знак и маркировка пешеходна пътека не е пропуснал пресичащата 58-годишна жена, която е настанена за лечение в хасковската болница без опасност за живота.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Шо
    Шофьор
    0 0
    18:55, 1 юли 2024
    На 74г и двамата би трябвало да са без права за управление на МПС и да си лежат в къщи на сянка!😀
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини