От х:

Днес в x:

Ново видео от KALEO – „Rock N Roller“

Мултиплатинените исландски рокаджии KALEO споделиха видеоклипа към новия си сингъл „Rock N Roller“. След като изпълнява любимата на феновете песен като част от техния бис на безброй концерти още от създаването си, групата реши да я запише и издаде за своите фенове в цял свят.

Говорейки за „Rock N Roller“ JJ Julius Son сподели: “Написах я в ранните дни на KALEO. Започнахме да я свирим веднага и оттогава я изпълняваме в нашия сет, обикновено като последната песен на нашите концерти. Когато отидохме в студиото за предстоящия ни албум, всички решихме, че е време да запишем версия на песента и най-накрая да я пуснем в света.”

Освен това KALEO обявиха и етап от тяхното турне „Payback Tour“ в Обединеното кралство и Европа, по време на което групата ще има хедлайн концерти на места из целия континент, включително емблематичната „OVO Arena Wembley“ в Лондон. Есенните концерти започват в „Sagres Campo Pequeno“ в Лисабон, Португалия, на 2 ноември и продължават до средата на декември. Предстоящото турне ще включва съпорт от Júníus Meyvant на всички дати, а Shane Smith и The Saints ще се присъединят за етапа в Обединеното кралство. За повече информация посетете www.officialkaleo.com.

KALEO наскоро отпразнуваха своята 10-та годишнина, като направиха зашеметяващо изпълнение на живо пред 250 от най-големите си фенове в археологическия парк на Колизеума в Рим и в сянката на световноизвестния амфитеатър. С изпълнението KALEO се присъединиха към редиците на Ray Charles, Stevie Wonder, Billy Joel, The Cure, Elton John и Paul McCartney като единствените изпълнители с наелектризиращо изпълнение пред емблематичния паметник. Представена от VERTIGO LIVE – водещ продуцент на кинематографични изживявания на живо, емблематичната вечер беше заснета на филм и ще бъде пусната като „KALEO: Viva Roma in the Shadow of the Colosseum“ later this summer 

Източник: radio1rock.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини