От х:

Днес в x:

Иво Димов с плакет от НАСО РБ

Изображение 1 от 3

    Кметът на община Димитровград и заместник-председател на Националното сдружение на общините в Република България Иво Димов получи плакет от Националната асоциация на секретарите на общините в Република България. Това стана днес на провежданата в Димитровград Регионална среща на НАСО РБ.

    Димов приветства присъстващите, като им пожела ползотворна работа и подчерта, че ролята на секретарите на общини е изключително важна за нормалното функциониране на всяка община и работата на кмета.

    Към своите колеги се обърна и домакина на днешното събитие секретаря на община Димитровград Венета Колева. В работния семинар, който се провежда в Димитровград участват секретари на общини от цялата страна от областите Бургас, Кърджали, Сливен, Смолян, Стара Загора, Хасково и Ямбол. Еднодневния форум разглежда теми като - „Хора за управление и управление за хората“ с лектор Сезгин Бекир, доктор по психология и клиничен психолог, почетен член на НАСО РБ, както и пред секретарите на общини бе представено пилотно проучване на тема: „Регулаторните лаборатории като част от законодателната политика, основана на доказателства” с лектори Теодора Ангелова - ръководител на Национален център за парламентарни изследвания, проф. д-р Ирина Цакова доктор по научна специалност „Теория на държавата и правото“, професор по „Информационно право“. Дискусия и обсъждане на актуални въпроси от работата на секретарите на общини и райони, обсъждат участниците в днешното събитие.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини