От х:

Днес в x:

В Малево организират благотворителен базар в подкрепа на Никол

Кметът на Малево Делчо Въчев и всички жители на селото се обединяват за каузата за Никол, съобщиха от Община Хасково.

В събота, 22 юни, от 9:30 часа в Малево започва Благотворителен базар в подкрепа на малката Никол и нейната мечта да оздравее. В центъра на селото са организирани много спортни и забавни игри, музика, танци, песни и всичко това с цел събиране на средства за лечението на 8-годишното момиченце. Децата от детската градина в Малево и учениците от местното училище също ще участват в инициативата. Ще бъдат продавани с благотворителна цел сладолед, палачинки, играчки, предмети и сувенири. Всеки е добре дошъл в Малево да се забавлява и да даде освен финансова подкрепа за семейството на Никол, да изпрати и позитивна енергия към детето, което не е само в тежката битка.

Кметът на Малево кани всички жители на Хасково и на селата от общината, както и всички хора с големи и добри сърца, да заповядат в селото в събота и да се включат Благотворителния базар за Никол!

Ако не можете да участвате в Благотворителния базар в събота в Малево, може да дарите в десетките кутии, които са поставени в различни търговски обекти в Хасково, както и в Община Хасково.

Освен това дарения за Никол може да направите и по сметката на майката Никол:

ЦКБ АД

IBAN BG92CECB979010D3860400

Ирина Иванова Георгиева

BIC CECBBGSF

„Дарение за Никол"

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини