От х:

Днес в x:

Откриват мол за 25 милиона евро в Стара Загора

Мол, разположен на 30 000 кв. метра разгъната застроена площ, открива в Стара Загора компанията-инвеститор "Александра Груп". 20 000 квадратни метра в комплекса са търговски площи. В обекта за вложени 25 милиона евро.

На специална пресконференция в четвъртък (29 октомври) президентът на компанията Стефан Минчев заяви, че в мола ще бъдат разкрити 800 работни места. Финансираща банка на проекта е "Уникредит Булбанк", като парите ще бъдат върнати за период от 5 години, поясни още Минчев. Новият търговски комплекс се намира на булевард "Никола Петков" в града на липите.


Архитектурната разработка е на „Артек дизайн", а строителните дейности са извършени от „Балканстрой", стана още ясно на представянето на търговския комплекс. На срещата присъстваха и представители на компанията Colliers International – България, която осъществява цялостното управление на Park Mall– Стара Загора.

В мола отваря врати и кино „Арена" с 6 зали или общо 950 места. За посетителите е изграден паркинг с над 700 места. Официалното откриване на комплекса е в петък, а празничната програма на събитието ще продължи 3 дни.
Източник: econ.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини