От х:

Днес в x:

Мики Маус и сексапил

Последният писък в модата представя дизайнерската двойка Dolce & Gabbana.

Този път тенденцията ни връща в миналото, още по-точно към любимите герои от анимацията. Така дамите могат да се облекат в рокля, която на раменете завършва с ушите на Мики Маус.

Полата наподобява кутия от дамаска, по подобие на кутиите за опаковане на подаръци.

Ако това не е достатъчно, ще се намерят и други странни елементи в тоалетите. Сред тях са разкошни пижами, накичени с цяла серия аксесоари под формата на сувенирчета.

Колекцията обхваща още от богородички до медальончета и панделки.

По време на седмицата на модата в Милано дизайнерите обясняват: „Това са все предмети, които изглеждат като събрани от знатен сицилиански дворец".

Versace комбинира коприна и памук, но обработени по такъв начин, че да приличат на змийска кожа с хартиен ефект. Изборът им пада на късите златисти рокли. Тенденцията продължава в лъснатите „крокодилски" палта.

„С кризата, която се шири, модата трябва да примамва, за да кара хората да я купуват", казва Донатела Версаче. „Най-ценното, което може да се предложи на жените, притиснати от работа и ангажименти, са въздухът и прозрачността", коментира Карл Лагерфелд.

За марката Fendi той е измислил „прозрачно" и леко като пух кожено палто.
Max Mara се е спряла на работен гащеризон в различни версии. Марката залага на женственост, елегантност и романтика.

Експертите смятат, че следващият пролетно-летен сезон ще е посветен на сексапила и прозрачността в дрехите.
Няма да се виждат никакви пъпове, те ще са покрити, за сметка на това ще се подчертава по всякакъв начин бюстът чрез прозрачни бюстиета или ризи.
Източник: prontosofia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини