От х:

Днес в x:

Броени часове до концерта на Lord of the Dance

Броени часове останаха до представянето на най-успешното танцово шоу на всички времена Lord of the Dance на българска сцена - на 3 юни от 17.30 и 21.00 ч. в зала 1 на НДК в рамките на XIII Салон на изкуствата.

Билетите на редовна цена и за двата концерта са тотално разпродадени. От ексклузивния ВИП тираж на цени 150 лв и 200 лв. също са останали само около 100 броя. Тъй като търсенето продължава да е огромно, организаторите предвиждат пускането в продажба на места за правостоящи в деня на концерта.

Трупата на Майкъл Флетли ще бъде посрещната на гръцката граница рано сутринта на 3 юни от солидна охрана, която ще ги придружи до настаняването им в столичен хотел. Там артистите ще се срещнат с продуцентите от Арт БГ и ще обядват.

Изрично изискване на ирландските артисти е в менюто им да няма мазни блюда и сосове. Те ще консумират само леки храни и напитки, между които бяла риба с винен сос и пилешки хапки. Ирландците са проявили интерес към родната кухня и ще им бъдат сервирани плата с традиционни български местни специалитети.

След края на двата концерта трупата и техническият екип на Lord of the Dance ще се срещнат с известни български личности, журналисти и партньори на ВИП парти, дадено от официалния спонсор на двата концерта у нас Bushmills в ресторант Sky Plaza.

Трупата на Майкъл Флетли пристига у нас в пълен състав от 90 танцьори и около 10 сценични специалисти с няколко камиона апаратура, сценични декори, костюми и специални танцувални килими, за да представи за втори път у нас най-успешния пътуващ спектакъл на всички времена.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини