От х:

Днес в x:

АЛБЕНА ПОИСКА РАЗВОД ОТ МАКСИМ

Албена Денкова е подала молба за разтрогване на брака си с Максим Стависки. Това е най-прясната клюка в светските среди през последната седмица.

Говори се, че фигуристката е поискала разтрогване на брака още в края на миналото лято, веднага след зловещия инцидент, при който Максим уби човек. Тогава обаче е преценила, че трябва да почака, докато съдът се произнесе относно вината на мъжа й. Иначе щяло да изглежда, че го предава. Сега вече моментът за развалянето на брачните отношения бил дошъл.

„Двамата не живеят добре още от преди катастрофата, така че случката не е причина за това. Просто е повод, който ускори събитията", твърдят близки до семейството.

Според посветени, освен че често посягал към чашката, Максим си позволявал да изневерява на половинката си. Последната му забежка от миналата пролет бил с канадска фигуристка, носителка на медали от световни шампионати.

„Знам, че обществото ще реши, че предавам съпруга си в тежък момент, но не мога повече така. Когато бе необходимо, аз застанах до него", оправдавала се Денкова пред свои познати.
Световните шампиони окончателно изоставят съвместните си тренировки.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини