От х:

Днес в x:

Алфа Ромео помете 48-годишна на зебра на бул. “В. Левски”

    Алфа Ромео със смолянска регистрация помете 48-годишна жена от Хасково на пешеходна пътека на бул. “Васил Левски” малко преди 16 часа днес. Пострадалата жена бе откарана в Спешното, откъдето я изпратиха на скенер. Според лекарите пострадалата няма други счупвания по тялото, но раната на главата е сериозна и не могат да кажат нищо преди изследването със скенер.

    Инцидентът е станал на пешеходната пътека в участъка между кръговото до ВиК и кръстовището с ул. “Дунав”. Алфа Ромеото се движело в лявата лента, а в дясната камион на Екопрогрес спрял пред зебрата, за да пусне жената да мине. Пешеходката обаче вероятно не е била забелязана от младия мъж зад волана на смолянската кола заради габаритите на камиона. Когато я видял, извил рязко волана вляво и се забил в мантинелите. Жената обаче все пак била ударена, видно от следите по предното стъкло на лекия автомобил. Това разказаха очевидци на инцидента.

    Насъбралите се обитатели на блоковете по булеварда разказаха, че на това място много често стават инциденти. Някои поискаха там да се сложи светофар. Други пък отбелязаха, че светофарът е на стотина метра оттам и не може срещу всеки от многобройните входове да се слага светлинен регулатор.

    Тодор Кръшков

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини