От х:

Днес в x:

Новини 07 2024

  • 00:00, 07 окт 2024 г.
  • 907
  • 0
  • 1
Специализирана полицейска операция срещу изборната търговия се проведе в три хасковски общини
Специализирана полицейска операция срещу изборната търговия се проведе в три хасковски общини. Днес Полицията и Жандармерията извършваха проверки в Харманли, Симеоновград и Маджарово. До обяд нарушения не бяха открити.



Разкриха нарколаборатория в димитровградското село Радиево
Разкриха нарколаборатория в димитровградското село Радиево. По случая е образувано досъдебно производство. Задържан е 49-годишен мъж.



Ръст на тежките пътно-транспортни произшествия през септември в Смолян
Увеличение на тежките пътнотранспортни произшествия през последния месец, отчитат от Областната дирекция на МВР в Смолян. През септември са пострадали общо 15 души при 10 катастрофи.



В Кърджали започна акция срещу водачите с телефони и без колани
Полицията в Кърджали стартира операция с акцент върху нарушенията на пътя, свързани с използването на мобилен телефон при шофиране и липсата на обезопасителни колани. Обект на внимание ще бъдат и водачите на електрически тротинетки.



Сигнал за умряла риба в река Кайлийка в землището на село Върбица
За умряла риба в река Кайлийка, в землището на димитровградското село Върбица, сигнализираха зрители на еТВ. За проблема е уведомена и РИОСВ-Хасково. Все още не се знае защо е умрялата рибата, но според жителите в населеното място причината е сушата и липсата на кислород в количеството вода в реката.



Започна изграждането на новия открит спортен комплекс в Хасково
Със символична първа копка започна изграждането на новия открит спортен комплекс в Хасково. В него ще бъдат позиционирани игрища за футбол, баскетбол, волейбол, плажен хандбал и два тенис корта. Срокът за изпълнение на дейностите е 180 календарни дни.



РЗИ – Кърджали регистрира случай на остра вяла парализа при дете
РЗИ – Кърджали регистрира случай на остра вяла парализа при дете. То е с пропусната реимунизация за полиомиелит.



Фестивалът "Здравей, Здраве" предизвика фурор в Хасково
Стотици посетиха фестивала „Здравей, Здраве“ в Хасково. Практиките и лекциите на водещи психолози и холистични терапевти в страната предизвикаха огромен интерес сред хасковлии.



Национална конференция за развитие на олимпийското образование се проведе в Смолян
В Смолян филиалът към Варненски свободен университет бе домакин на национална конференция за развитие на олимпийското образование. По време на събитието бе открита и изложба, посветена на 100 години от създаването на Българския олимпийски комитет.




Григор Димитров стартира участието си на тенис турнира в Шанхай с победа
Григор Димитров стартира участието си на тенис турнира в Шанхай с победа. Това се случи, след като първо в събота двубоят бе прекъснат заради дъжда, а днес се доигра. Хасковлията в крайна сметка спечели срещу белгиеца Зизу Бергс с 2:1 сета. Следващият противник на Димитров ще бъде Алексей Попирин.



„Саяна Хасково“ победи „Родопа“
„Саяна Хасково“ с класика срещу „Родопа“. Тимът на Живко Желев спечели домакинството си с 3:0.



Таня Иванова се окичи със сребърен медал от международен турнир по бадминтон
Таня Иванова се окичи със сребърен медал от международен турнир по бадминтон. Хасковлийката стигна до второто място в тандем с Гергана Павлова. Двете загубиха финала от сестрите Габриела и Стефани Стоеви с резултат 2:0 гейма.



Женският хандбален отбор на „Хасково“ стартира новия сезон в „А“ група със загуба
Женският хандбален отбор на „Хасково“ стартира новия сезон в „А“ група със загуба. Домакините отстъпиха на „Спортист Кремиковци“ след гол в последната секунда на мача.


Facebook коментари

Коментари в сайта (0)

Още от eTV

Новини 08 10 2024
Новини 08 10 2024
преди 20 часа
Новини 04 10 2024
Новини 04 10 2024
преди 4 дни
Новини 03 10 2024
Новини 03 10 2024
преди 5 дни
Новини 02 10 2024
Новини 02 10 2024
преди 6 дни
Новини 01 10 2024
Новини 01 10 2024
преди 1 седмица
Новини 30 09 2024
Новини 30 09 2024
преди 1 седмица
Последни новини