От х:

Днес в x:

Новини 25 06 2024

  • 00:00, 25 юни 2024 г.
  • 1417
  • 0
  • 0
Трети ден продължава борбата с пожарите в Сакар планина
Трети ден продължава борбата с пожарите в Сакар планина. Засегнати от огъня са над 15 000 дка площи, в които влизат широколистна гора, изоставени лозови масиви, сухи треви и храсти. Междувременно тази сутрин житен блок се запали в свиленградското село Райкова могила.



Жена пострада при катастрофа на кръстовището между "Дунав" и "Съединение" в Хасково
Жена пострада при катастрофа в Хасково. Инцидентът стана на кръстовището между ул. „Дунав“ и бул. “Съединение“.



Биха кмета на Лозен
Двама мъже са в болница след сбивания в Хасковска област. По случаите са образувани досъдебни производства.



Хасковлии се оплакват от запушени и пропаднали шахти
От пропаднали и запушени шахти по улиците на Хасково се оплакаха зрители на Етв. Проблемните съоръжения се намират на доста места в града и предизвикват недоволството на гражданите. Някои от шахтите липсват, а на тяхно място са поставени колчета, касетки и други, обозначаващи опасността, знаци.



Екшън в Смолян! Съпрузи отвлякоха 45-годишна жена
Полицията задържа съпрузи от Карнобат, които тази сутрин отвлякоха 45-годишна жена в смолянския квартал "Устово". Мъжът искал да живее с нея, а съпругата му помагала в отвличането.



Секретари на общини от 7 области проведоха регионална среща в Димитровград
Димитровград бе домакин на Регионалната среща на Националната асоциация на секретарите на общините в Република България. На нея бяха представени презентации и проучвания по актуални въпроси, свързани с работата на секретарите в местните администрации.



Честата смяна на правителства води до непредвидимост в работата на общинските администрации
Честите избори и смяната на правителства води до непредвидимост в работата на общинските администрации. Това заяви зам.-кметът на Смолян Марин Захариев. От местната управа се надяват, че новото управление ще разшири възможностите за финансиране на проекти и няма да забави или затрудни одобрените от предходното правителство.



Турция, Гърция и Тунис остават най-предпочитаните от хасковлии дестинации за лятна почивка
Гърция, Турция и Тунис си остават най-предпочитаните дестинации за лятна почивка. Това сочат данните на туристически агенции в Хасково. Интересът към българското Черноморие е минимален и е предимно от по-възрастните. Тази година не се отчита ръст на цените на туристическите пакети.



Тимур Ибрям стана републикански шампион по бокс
Тимур Ибрям е републикански шампион по бокс. Хасковлията завоюва титлата в категория до 60 килограма при младежите.



Йоан Радев се класира на трето място на Националния шампионат по лека атлетика
Йоан Радев се класира на трето място на Националния шампионат по лека атлетика за момичета и момчета под 14 години. Възпитаникът на СК „Атлетик“ спечели бронза с актив от 314 точки.

Facebook коментари

Коментари в сайта (0)

Категории

Последни новини