От х:

Днес в x:

Още 7 награди за школа „Колорит“

Гергина Георгиева, Хелена Христозова, Теодор Тенев, Илиан Киряков, Симеон Монев и ръководителката на школата Веселина Делчева (отляво надясно) с грамотите от конкурса

Още седем престижни награди попълниха богатата витрина на славата на школата по приложни изкуства „Колорит“. Признанието за таланта на младите художници дойде от националния конкурс „Наследници на Дечко Узунов. Надпреварата се организира от едноименното художествено училище в Казанлък.

Специални награди получиха Теодор Тенев и Гергина Георгиева. За рисунката си 13-годишният творец взе китара и пособия за рисуване. Гергина също се върна с материали за рисуване и книги. Награда „Млад художник“ взеха Ваня Ривова, Хелена Христозова и Симеон Монев. За отлично представяне бяхя отличен Илиан Киряков и Павел Сидеров. На ръководителката на школата към ОНЧ „Заря“ Веселина Делчева бе присъдена грамота за отличените й ученици.

Това е голям успех за школата, която грабна 7 от общо 40-те награди. В конкуса са участвали 874 ученици от цялата страна.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини