От х:

Днес в x:

Янакиева VS. Соколова в bTV

Истински женски дуел се разрази тази сутрин по bTV между кандидатите за кмет на Перник Ирена Соколова и Росица Янакиева.

Нямам нищо общо с купуването на гласове,  заяви в предаването "Тази сутрин" кандидатът за кмет на БСП за Перник Росица Янакиева относно публикуван запис със скрита камера, показващ купуване на гласове за нея и Калфин.

„Имам информация за около 5000 гласа, които са купени, но не от моя щаб, а от щаба на ГЕРБ“, каза Янакиева.  Тя призова медиите да се включат в изборния ден в Перник, за да не се случва онова, което се случи миналата неделя и на миналите кметски избори.

Соколова, заяви, че не би занимавала никога с такива гнусни неща, за които твърди Янакиева. По думите й клипът не бил качен от хора, които работят за нея, а от столична информационна агенция.

Тя заяви, че съжалява за участието си в дебат с Янакиева. "Две години работя за града си и перничани знаят това", каза Соколова.

Янакиева пък заяви, че не се нуждае от купуване на гласове, тъй като перничани знаят какво се прави през последните четири години. За тези купени гласове да обяснява този, който твърди, че е правил нещо за Перник, добави кандидатът за кмет на БСП.

На първия тур на изборите Росица Янакиева получи 44.05% от гласовете на избирателите в Перник, а опонентката й – Ирена Соколова – 36,05%.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини