От х:

Днес в x:

Перник си избра безвремие за още четири години


Изборите свършиха. Дори не е необходимо да чакаме вторият тур. Това, което ни се предлага на него на практика е избор между две злини. И никой не знае коя от двете е по-малката!

Гражданите на Пернишката община отново станаха жертва на пъклен план, който на практика ги остави без избор! План, грижливо скроен и приведен в действие от политическите партии с едничката цел - да ни притиснат в ъгъла и да ни лишат от право на истински избор!

В него имаше от всичко - от най-безсрамно погазване на Изборния кодекс до купуване на гласове. От слугинажни и подкупни псевдо-медии и псевдо-журналисти до най-безсрамни и долнопробни манипулации. От най-нагли заплахи до безсрамна игра със страховете на хората.

В него нямаше едно: Морал!

И ако преди четири години нещата покрай изборите бяха сравнително ясни и прости - сега те са просто безнадеждни! Независмо кой ще изберем - всъщност избора е техен! На хората, срастнали се с властта. На хората без срам и лице. На хората, за които ние, гражданите, сме като стадо бездушни овце, с които те само може да се подиграват! На хората, за които властта е печеливш бизнес, а изборите - обикновенна телевизионна реклама!

В годините, които ни предстоят ще е актуален само един въпрос: "Има ли пилот в самолета?" Когато избирате в неделя си задайте няколко въпроса: Кой от предлаганите кандидати бих назначил в собствената си фирма? На кого бих поверил да управлява семейните ми финансиКой бих предпочел за пилот на самолета, в който пътник съм и аз?

Ако отговор на тези въпроси липсва - имате пълното право да се чувствате измамени! И да отпишете още четири години от живота си! А за тези, за които живота е най-обикновено и долнопробно шоу - то шоуто тепърва предстои!

Наслаждавайте се!

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини