От х:

Днес в x:

Над 500 автомобила отнесоха глоби днес в центъра на Перник!

Глобите на Матев

Над 500 автомобила, паркирали в района на отменената вече "Синя Зона" отнесоха "глоби" в започналата днес рекламна кампания на независимия кандидат за Кмет на Перник, Вихрен Матев! Под мотото "Уцелете в десетката" - на стъклата на автомобилите бяха поставени фишове с надпис "ГЛОБА"!

"Избрах и аз да се включа в разнасянето на глобите", сподели Г-н Матев. "Не можете да си представите позитивизма на хората, които ги намираха на колите си! Това ме зареди с много енергия и ми даде увереност в победата. Всички много се забавлявахме!", каза той! Шофьор на микробус, паркирал на ул. "Кракра" сподели, че когато видел някой от другите претенденти за кметския стол сам да си носи листовките - тогава щял да даде гласа си за него! "А сега ще гласувам за Матев", бе категоричен той!

Близо до съда двама мъже не можеха да повярват на очите си: "Нима наистина Вие сте Г-н Матев? Дайте да Ви стиснем ръката! Отмяната на Синята зона е най-хубавото нещо, което се е случвало в Перник през последните 20 години. Сега махнете глупавите знаци от скоростната магистрала, разрешете завой на дясно на червен светофар и хората ще Ви преизбират още два мандата"!

"Кампанията ми е изцяло позитивна. Без скандали и ритане по кокалчетата. Аз нямам нужда от това! Направих нещо добро за всички в този град и хората сега го оценяват", каза в заключение кандидата за Кмет!

Ако и вие мислите така - подкрепете ме на 23.10.2011 г. с двете бюлетини с №10 - за Кмет и за Общински съветници!

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

"Глобените автомобили"

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини