От х:

Днес в x:

Шефът на „Екопрогрес“ задръсти улица, блокира бетоновоз

Бетоновозът подхожда бавно към капана

Тъмносиният „Опел Астра“ на шефа на общинската фирма „Екопрогрес“ Коста Сарджев задръсти тясната уличка „Атанас Узунов“ в центъра на Хасково и блокира бетоновоз днес следобед. Астрата бе покачена на тротоара, на отсрещната страна на паркираните автомобили, и огромната машина се оказа в капан.

С помощта на навигатор, който застана отпред и със знаци направляваше шофьора, бетоновозът все пак успя да се промуши между колите. Съвестен наблюдател на маневрата пък побърза да свие страничното ляво огледало на Астрата, за да не го закачи огромният камион.

„Няма къде да спираме. На тази уличка е ужас. Ще взема да очертая две паркоместа пред службата и ще си реша проблема. Но пък ще изреват съседите“, каза, потърсен за коментар Коста Сарджев. Той потвърди, че автомобилът е негов, но отказа да уточни дали е личен или служебен.

Бетоновозът бе извикан на адрес малко по-нататък по улицата. Шофьорът нямаше никакъв начин да стигне дотам, защото от другата страна навлизането в уличката е забранено.

Тодор Кръшков

Разминаване на два пръста от паркираните автомобили, съобразителен хасковлия сви предвидливо страничното огледало на Астрата
Не е е за вярване, но бетоновозът успя да се промуши оттук. Голям шофьор
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини