От х:

Днес в x:

Полиция преследва нелегален таксиджия

Служители на Общинска полиция гониха из централните улици на Хасково автомобила на 52-годишния Демир Маджаров по жалба за нелегален превоз. В ДАА постъпил сигнал, че мъжът от село Криво поле кара нелегално такси. Освен това униформените имали информация, че е употребил алкохол в заведение на автогарата.

Мотат ме повече от половин час, сякаш превозвам наркотици или оръжие. В колата съм със своето семейство, отрече обвиненията засеченият на бул. България“ до драматичния театър шофьор. Той негодуваше, че в колата е болното му внуче, а полицаите го задържат неоснователно.

Преди месец ме спряха бул. „Освобождение“ по сигнал, че карам нелегално такси по маршрут Хасково-Криво поле. Три часа писах обяснения и накрая ме пуснаха. Отгогава ме дебнат, но нищо не могат да докажат, обясни Димир Маджаров.

След проверка кривополецът отнесе акт за неработещи аварийни светлини. Заради съмненията, че се е почерпил в акцията се включиха и от КАТ. Алкохолната проба на Маджаров обаче бе отрицателна.

В ДАА е постъпила жалба срещу него за нелегален превоз на пътници, ние сме длъжни да си свършим работата. Според информацията, той качва клиенти от автогарата, обясниха служители на автомобилната администрация, които също пристигнаха на мястото.

Три часа преди срещата с блюстителите на реда Демирев е отнесъл глоба заради скоба.

За закъснение от 10 минути в синята зона той е санкциониран с 10 лева. Вдигнах лют скандал и обещах да пиша жалба, за това ме преследват, заключи кривополцът.

Христина Котларска

Демир Маджаров негодува срещу проверката на общинска полиция

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини