От х:

Днес в x:

Областната с изнесени приемни във всяка община от 1 юли

Изнесена приемна на областната администрация Хасково ще заработи от 1 юли във всички общини от областта. Експерти от администрацията ще консултират на място гражданите и ще оказват съдействие за решаване на проблемите им. Това заяви днес областният управител Ирена Узунова на среща с директорите на териториалните звена на изпълнителната власт в областта. В зала “Марица” присъстваха и депутатите от ГЕРБ Иван Петров и Румен Данев.

Освен да направят консултация по възникнал проблем, в приемната гражданите ще могат да подават и сигнали, свързани с дейността на всяка една регионална структура, стана ясно на срещата. В екипа на изнесеното звено винаги ще има юрист и експерт от отдел “Държавна собственост”. В момента се уточнява графика, по който ще бъдат посещавани общините.

Съгласно промени от преди месец в Устройствения правилник на областните администрации, в тукашната структура бе създадена специална комисия за работа с предложения и сигнали на граждани и организации, свързани с дейността на административните структури.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини