От х:

Днес в x:

Хасковлия си подпали апартамента, хасковлийка-колата

Небрежно боравене с открит огън доведе до пожар, който изпепели апартамент на хасковлия живущ на бул. Съединение №41. Пожарът възникнал около 8 сутринта в събота. Цели три противопожарни автомобила се озовали на повикването, но въпреки усилията им е била унищожена цялата покъщнина, дограмите и вратите на апартамента. Опушена е фасадата на блока. Собственикът Л.Ж.Р. се оплакал, че изгорели пари и лични документи. Няма пострадали.

Късо съединение в резултат на техническа неизправност пък унищожи "Пасат" на 26 годишна хасковлийка. Дамата заредила на бензиностанция Шел в Орфей. При тръгването усетила пушек откъм контролното табло. Спешно, шофьорката и пасажерите и напуснали возилото. Напълно забравили пожарогасителя в багажника, те звъннали на пожарната и зачакали. До пристигането на специализирания екип, изгоряло цялото купе и част от двигателя. Унищожени били и лични документи.

Неустановена причина изгори къща на жителка на град Меричлери Димитровград. Среднощен пожар пък заради "техническа неизправност" унищожи къщата на жител на село Долни Главанак ,общ. Маджарово. 24 тона цимент изгоряха в Тир по пътя Горски Извор-Върбица, община Димитровград. И тук причината е техническа неизправност.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини