От х:

Днес в x:

Блондинки ще оборват вицове на днешните матури

Бондинка ще доказва знания по немски

„Може да сме руси, но сме знаещи. Ще видите“ закачливо се закани зрелостничка, която днес се яви на втората задължителна матура от зрелостните изпити. Забележката бе на място, особено за финансово стопанската гимназия, където повечето от явилите се дами блестяха с русите си прически. Блондинките бяха видимо в добро настроение, в резултат на , както обясниха, отличната им подготовка. Разчетите им бяха само за 6-ци и в „краен случай“ за 5.

Щели окончателно да оборват мнението за блондинките. Според народна „мъдрост“ например, 5 блондинки една до друга, правят въздушен коридор.

2295 зрелостници трябваше да се явят днес на вторите задължителни матури. Те обаче бяха по избираеми предмети. Най-разнообразно бе в езиците. Желаещи имаше за руски, испански, немски, френски и английски език. Най много са в езика на Шекспир- 274 души. Много мераклии имаше за биология-480. Разбира се, №1 в предпочитанията бе географията. 1020 зрелостници ще правят своите „велики географски открития“ в българската и световна география. По традиция, повечето ги сполетява съдбата на Магелан-той бил изяден от канибалите, те-от проверяващите. Миналата година 1/3 получиха двойки.

Г.Христов

Пак по немски
Брюнетките се заканиха на Химията
Момчетата "избягаха" в руския
Настроението днес бе повече от добро
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини