От х:

Днес в x:

Забранената в Хасково TV7 излъчи на живо. Оставаме без тролеи?

Забраненият в Хасково Бареков на живо от хотел "Европа"

Предаването „Гореща точка“ с водещ Николай Бареков на TV7 бе излъчено на живо тази сутрин от парк хотел „Европа“. Разполагането на подвижното студио в центъра на Хасково бе забранено от кмета Георги Иванов, затова екипът потърсил друг вариант. В откритото студио участваха депутатите Иван Петров от ГЕРБ и Гюнер Сербест от ДПС, които единствени от местните народни представили приели поканата. Но с коментари се включиха още областният управител Румен Данев, шефът на СДС Хасково Димо Стоянов, на БСП Иван Станчев, на Атака Трендафил Райков. Кметът Иванов не участва, нито представител на администрацията.

На снимачната площадка бяха пристигнали обаче работници от „Тролейбусен транспорт“, които заявиха, че от началото на годината са получили само по една заплата от 300 лева. Представители на синдиката обвиниха общинската администрация, че не превежда на фирмата гласуваната от ОбС субсидия. По думите им се очаква тролеите да спрат да се движат в скоро време не толкова поради евентуална стачка, колкото заради Енергото, което може да им дръпне шалтера заради натрупаните борчове.

Другата новина, огласена в студиото на открито бе, че кметът Георги Иванов е заобиколил запора над банковите сметки на общината, като е разкрил нова сметка в друга банка. Там се носели всички пари от постъпилите местни данъци и такси. По думите на коментиращите за това имало образувана прокурорска проверка.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини