От х:

Днес в x:

С футболен турнир и две торти клуб "Слънце" стана на 3

С две торти и много балони спортен клуб „Слънце” отпразнува своя 3- ти рожден ден. На празника младите футболни таланти си пожелаха здраве, късмет и безчет победи. Повече от 60 деца от ОУ”Св. Климент Охридски”, ОУ”Христо Смирненски” и ОУ”Св. Иван Рилски”, заедно със своите родители, организираха тържество за годишнината на клуба. Наред с празненството се проведе юбилеен турнир, който спечелиха футболистите от ОУ”Христо Смирненски”.

Младите ритнитопковци тренират в клуба още от детската градина. В тънкостите на най-популярния световен спорт ги обучават треньорите Илиан Киряков и Иво Конгалов.

На рождения ден на клуба детска градина № 7 бе домакин на мини шампионска лига. Участие в него взеха 130 деца от девет забавачници в Хасково, разпределени в 13 отбора. На финала се класираха малчуганите от детски градини № 7 и № 2. Победителят ще стане ясен на 31 май, когато ще се проведе последния мач. Трето и четвърто място в мини шампионската лига спечелиха съответно малките футболисти от детски градини №22 и № 5.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини