От х:

Днес в x:

Абитуриентски бал в хотел? - вече е „де моде”

Явно щурите купони в хотелски комплекс вече не са на мода и абитуриентите предпочитат други атракции за балната вечер.

За разлика от предишни години, Пампорово остава празен за майските абитуриентски похождения и едва 4 хотела са резервирани за празнични вечери.

През последните няколко години хотелите се пукаха по шевовете от завършващи средното си образование тайфи, които резервираха стаи задължително за две вечери.

Най-нетърпеливите избираха оферти и запазваха ресторант за тържеството още в края на март. През април вече оставаха места в най-непопулярните заведения на комплекса.

Почти всички абитуриенти от Смолян и региона предпочитаха да купонясват в Пампорово, а сега бягат по екскурзии в чужбина.

Поради липса на Мол или подходящ за купони търговски център в областния град, младежите заложиха на воаяжите извън България.

Между 80лв. и 100лв. са офертите в Пампорово за 2 и 3 бални нощи в курорта, а в цените са включени закуска и гала вечеря, а някои хотели добавят и специална програма с диджей. Дори цените в петзвездните обекти не надхвърлят 140 лв. за три вечери с включени екстри и други бонуси.

Въпреки това, випуските на 2011г., избрали Пампорово са символична бройка и курортът през май остава празен от пъстрото множество лъскави возила с надути клаксони, купища балони и натруфени младежки тайфи.

Щиляна Чакърова

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини