От х:

Днес в x:

Фани Христова: 50 депутати бяхме в Дубай на собствени разноски

Екзотичното пътуване на 50 депутати от ГЕРБ до Дубай по време на Великденските празници предизвика редица коментари в пресата. Сред екскурзиантите беше и депутатката от Хасково Фани Христова.

 

 Фани Христова, депутат от ГЕРБ

 - В днешния си брой в. „Труд“ пише, че ръководството на ГЕРБ планира да ограничи екзотичните пътувания на депутатите заради предстоящите избори.

- Това не е вярно. Пътуването ни до Дубай бе в най-удобният за това момент, не сме взели от работното си време. Почивахме на Великденските празници, затам пътувахме 50 колеги от нашата парламентарна група. Няма нищо нередно. Това беше една организирана отпреди два месеца екскурзия.

Почивката е платена с лични средства. Основният пакет бе 1000 лева-пет дни и четири нощувки.

Не сме ощетили по никакъв начин избирателите. Приемният ни ден е понеделник. В понеделник всички бяхме на работа.

- Но ви кастриха за този воайяж.

- Не е вярно, че от ръководството са ни скастрили, всички знаеха за това пътуване.

- За първи път ли посещавате Дубай?

- Да и съм силно впечатлена. Модерно строителство, чистота, инфраструктура, там са най-високите сгради в света. Различен свят-петролът им свършва и залагат на туризма и търговията. Казаха ни: „Нямаме древна история като Европа, затова ще покажем бъдещето.“ От пустинята са сътворили рай.

Посетихме историческия музей. Той показва какво е било в Дубай преди 10-15 години и какъв е станал днес. Видяхме най-голямата джамия в света. Нямаше шопинг, беше страхотна екскузия. Това, което донесох оттам, са сувенири за децата ми и най-близките ми - семейството.

Интервю на Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини