От х:

Днес в x:

От тел. 112 отсвириха хасковлия

Христо Пантелеев пред редовно наводняваната къща

Телефон 112 нито е спешен, нито-авариен.За това сигнализира хасковлията Пантелей Пантелеев. В 8.00 часа тази сутрин той набрал номера, за да съобщи, че събралата се от дъжда вода е на път да влезе в къщата му на ул. Металик 1. Обясних, че шахтата е затлачена и водата е пред вратата ми. Обещаха да се обадят където трябва. Два часа след като никой не се появи, отново позвъних. Казах на телефонистката, че наистина имам проблем, а не се обаждам, защото ми е приятно да си говоря с нея. Тя ми отвърна, че се е обадила където е необходимо и ми затвори телефона, оплака се от нелюбезното отношение Пантелеев.

Всеки проливен дъжд го изправя на нокти, тъй като неизбежно наводнява къщата му. Водата редовно събаряла оградата, влизала в антрето и надувала теракота. В подкрепа на думите си той показа и следите от водата върху стените в коридора.

Неколкократно съм се обаждал и на ВиК, да дойдат да продухат шахтата, но реакция няма, каза още Пантелеев. Баща му Христо Пантелеев го подкрепи и допълни, че от водното дружество са забравили какво е профилактика.

Пантелей Пантелеев недоумява към кого да се обърне, след като и спешният телефон, и ВиК отствирват проблема му. Добре, че дъждът тази сутрин бе благосклонен към мен и спря малко преди водата да ми дойде неканена на гости, допълни Пантелеев.

Haskovo.net

Христо Пантелеев показва запушената шахта

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини