От х:

Днес в x:

Гонят Рамото от стадиона.Преглед на регионалния печат

Гонят Рамото от стадион „Дружба” е водещото заглавие на „Нов живот”. Вестникът отбелязва, че стотици фенове протестираха срещу президента на футболния клуб „Арда” по време на мача с „Гигант” от Съединение. ”Оставка”, ”Крадец”, ”Боклук” викаха феновете на отбора срещу Рамадан Яшаров. От година цялата спортна общественост на града е срещу него.

 Народният представител от БСП Димчо Михалевски е омерзен от сравнението с министър Цветанов, заради публикации за скъп имот на тъст му, пише още „Нов живот”.

Вестникът призовава водачите да слагат колани и на задната седалка, цитирайки шефът на областната дирекция на полицията комисар Валери Баранов.

„Стартира кампанията „Коланите спасяват живот”Масова проверка за предпазни ленти стартира в Кърджалийско,пише на първата си страница „Арда нюз”Те ще продължат до 13 март.Акцията се провежда във всички европейски страни.

Кърджали домакинства кръг от държавното първенство по борба.Състезателите от местния клуб „Крепост” спечелиха 3 медала,пише още всекидневникът.

Без актове и затворени хлебопекарни в Кърджали,завърши проверка на НАП,съобщава още „Арда нюз”.

Протест в мач на „Арда”,фенове искат оставката на президента Яшаров,пише още всекидневникът.

  Една година условно е присъдата на ловеца прострелял неволно Вели Палов. Според съда Димо Г. е проявил немарливост по време на преследване на дивеч, нарушил е правилата за безопасност. Това съобщава на първа страница „Родопи 24х:7”. Окръжният съд признава за виновен Димо Г.Д.,с основно образование, женен не осъждан в това че на 10 октомври 2010 г.в землището на село Синчец по време на лов е причинил смъртта на Вели Палов.

  Таксиджии остават без кола при липса на задни колани, пише още медията. Вестникът подчертава, че пътник без колан няма да бъде санкциониран, при условие, че няма наличие на подобно предпазно средство.

Обявиха Михалевски за зет-.мечта, е друго водещо заглавие на „Родопи 24 х 7”.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини