От х:

Днес в x:

АТАКА иска свой за кмет на Хасково

Сидеров говори пред актива в зала "Хасково"

Партия АТАКА ще участва самостоятелно на местните избори тази година и ще предложи своя кандидатура за кмет на Хасково. Това заяви днес в зала „Хасково” лидерът на партията Волен Сидеров. Той бе в областния град за среща с актива.

От думите му стана ясно, че атакистите няма да правят предизборни коалиции с никого. Кандидатът им за Хасково обаче още не бил още ясен.

Волен Сидеров призна, че е допускал много „апаратни грешки”, но допълни, че АТАКА не разполага с досиета, нито пък има стогодишен опит.

Точно „хасковската му грешка” – бившият депутат от АТАКА, а сега яростен противник на Сидеров – Георги Димитров, стана повод да изгонят от залата белокос атакист. Йордан Петров атакува лидера на партията с въпроси за грешките му в кадровата политика в Хасково, но охраната на Сидеров бдеше и набързо изведе възрастния мъж от залата.

Лидерът на АТАКА отново ще се пробва за президент. Това заяви самият той пред събралите се симпатизанти. По негова самооценка на предишните избори, на които също бе кандидат, се бил представил нелошо.

Haskovo.net  

Възрастният Йордан Петров бе изведен от залата заради неудобни въпроси
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини