От х:

Днес в x:

Футболисти се забиха с БМВ в офис на Булсатком

Остатъците от БМВ-то

И офис на Булсатком стана "жертва" на заиграни шофьори по хасковските улици. Ново БМВ 3-ка не успя да вземе завой и влезе на таран в офиса на оператора, на зеленчуковия пазар. Инцидентът стана в 20.30 минути при  липса на сериозно движение. По думите на очевидци, "забързаното" БМВ се спускало от "Стара Планина", но опита за завой през моста към булевард "България" се оказал непосилен за водача. Колата бе изпотрошила витрината на "Булсатком" и собствената си предница. Последната бе по-тежко пострадала, заради удар в носеща бетонна колона.

В колата е имало 4-ма души. Водачът, на 20 години, е със сцепена глава, спътника му на предната седалка с охлузена ръка. Останалите в колата, на приблизително същата възраст, са невредими. Травмите не са сериозни, според техни приятели наблюдавали инцидента от паркинга пред площадка "Спартак".

Катастрофиралите били футболистчета, които по рано "ритали за местни отбори". Тази вечер гонели топката за кеф, на спортния комплекс до "Авеню". Тъкмо приключили с мачлето и се прибирали в къщи. Автомобилът бе с пловдивска регистрация, което се обясни с това, че шофьорът бил студент в Пловдив. Казвал се Иво, но не желаел да му се казва фамилията и показва номера на колата. Това успял да завещае на аверите си, преди да го натоварят с окървавена глава в линейката.

Случаят се разследва. По думите на приятелите, Иво няма начин да е бил пил.

Г.Христов

Две леки травми бяха последиците от днешния инцидент

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини