От х:

Днес в x:

Аржентинка се хвърли от 23-ия етаж и оцеля

Трийсетгодишна аржентинка се хвърли от 23-ия етаж на хотел в центъра на Буенос Айрес и оцеля, съобщи Асошиейтед прес. Жената се приземила в седнало положение върху покрива на такси, чийто шофьор успял да се измъкне от купето миг преди сблъсъка. Падащото с бясна скорост тяло на жената смачкало покрива и строшило предното стъкло.

Жената е получила редица наранявания, като счупени бедрени кости и ребра, и вътрешни кръвоизливи. Настанена е в болница, където беше оперирана.

Според лекарите тя е прелетяла близо сто метра от балкона на хотела до покрива на таксито, коeто спасилo  живота й. Шофьорът на таксито разказа пред телевизиите, че изскочил от колата, защото видял как полицаят срещу него спира движението и отправя поглед нагоре. Няколко мига по-късно покривът на таксито бил смазан откъм страната на водача.

Друг таксиметров шофьор разказа пред Асошиейтед прес, че видял как жената прекрачва парапета на балкона на сградата и му се сторило, че разменя няколко думи с някого, преди да се обърне и да се хвърли в бездната.

Трийсетгодишната аржентинка е скочила от върха на хотел "Краун плаза Панамерикано" в центъра на столицата.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини