От х:

Днес в x:

Момиченца в края и началото на годината

Първа прозявка

Бебе Габриела е последното родено дете в Хасковското АГО за 2010-та година, съобщи хасковския гинеколог д-р Тони Честименова. Момиченцето е дошло на бял свят вчера в 18.05 часа със секцио. Щастливата майка, Адриана сподели че всичко е минало ОК благодарение на лекарският екип. Секциото е станало необходимо, след като бебо не бързал да излиза.

Мъничето с тегло 3.480 кг и 51 сантиметра, обаче доста добре се адаптираше в новата обстановка. Не заплака нито веднъж докато го фотографирахме, дори успя да ни намигне и изплези /виж снимката/.

Щастливият татко Стефан вече започнал тежките почерпки, което също се оказало тежка работа. Просто рано на първи януари, всеки е толкова почерпен че не ще и да чуе за маса. Василовците са изключение.

Първото бебе на 2011-та също се оказа момиченце. И то родено със секцио, пак от ръцете на д-р Честименова в 12 часа днес. Оперативното израждане се наложило заради относително голямото бебе-3.750 кг, 50 сантиментра. При първо раждане от много млада майка, е направен този избор. Майката още бе в упойка, не успяхме да попитаме за името.

1058 раждания за 2010-та отчитат от местното АГО. 525 са на татковцимайстори-момчета. Повече са бащите художници-533 момиченца.

Г.Христов

Габриела и мама Адриана
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини