От х:

Днес в x:

От 20 до 70 лв. е кувертът за Нова година в Хасково

Между 20 и 70 лева е цената на новогодишните куверти в заведенията в Хасково.

Комплекс "Мистерия" предлага куверт на стойност 45 лева. Обилното меню на домакините включва-газирана напитка, минерална вода, български ракия или водка, овчарска салата, сухо мезе, пържола със сос и картофено пюре, плодове, ядки, баклава, баница и шампанско.

В ресторант "Българе" празничният куверт е 55 лева. В механа "Наздраве" (бившата "Мадара") ще ви посрещнат срещу 40 лв. И в двете заведения ще свири оркестър.

В ресторанта на хотел "Даймонд плаза" цената е 66 лева. 70 лева ще ви струва удоволствието да посрещнете 2011 година в ресторант "Фантазия". Освен хапване и пийване срещу тази сума предлагат атрактивна танцова програма, оркестър и диджей. Кувертът в бистро "Тенис кортове" е 55 лева.

40 лева е празникът в Пиано бар "Лайт". В цената влизат: голямо уиски, безалкохолна напитка, ред бул, шоколад, ядки, сушени плодове и шампанско. Гостите ще се забавляват с репертоара на певиците Веска и Коко.

В пиано бар "Роял" кувертът е 50 лева, но в цената не влиза алкохолът. Предварително се плащат сухите мезета, сирената, коктейлните хапки, ядките, шоколът и плодовете. В новогодишната нощ глас там ще извива Валя от "Стар академи", актуални парчета ще пуска диджей Краси.

Кувертът за новогодишната нощ в дискотека "Космополитън" е 35 лв. за тези, които искат да танцуват на първия етаж. На втория цената е 30 лева.

В дискотека "Шок" във вип-сепарета гостите ще седнат срещу 60 лв. Местата зад дисководещия са 40 лв., на щъркелите-20 лв. Плейлистата на 31 декември срещу 1 януари ще подрежда диджей Ицо Микс.

Клуб "Егоист" предлага цена от 35 лева. Освен алкохол, сухо мезе и безалкохолна напитка, там ще сервират бисквитена торта и баница с късмети. Високият градус на настроението ще подържат танцьорки и диджей, а късметлиите ще получат награди от томболата.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини