От х:

Днес в x:

Жена + трева подтикнали Александър към скока от моста

Мястото където обзетия от любовна мъка мъж е пробвал да сложи край на живота си

Депресия от раздялата с приятелката си подтикнала 34 годишния Александър Петров да скочи от ЖП моста на Димитровград вчера. Мъжът се приземил върху асфалтовото платно до линиите, но получил тежки травми по гръбнака и таза. Снощи бе транспортиран за лечение в Пловдив.

Пак снощи с нас се свързаха близки на младия мъж за да изяснят, както се изразиха причините за постъпката на Сашо. Били провокирани от коментарите под информацията за наркозависимостта на Александър. По думите им няма такова нещо. Александър „само пушел трева“ което не било нещо особено защото „всички пушат“. Те обаче се съгласиха, че пушенето може и да е засилило депресивното състояние явило се в основата на фаталното действие.

Приятелката на Александър била много по малка от него. След като го напуснала мъжът изпаднал в такава депресия, че дори ходил до болницата в Димитровград за да пита дали може да дари органите си. „Направо не му се живееше“ казаха негови приятели пожелали Анонимност.

Рано тази сутрин мъжът е дошъл в съзнание. Като цяло състоянието му е стабилно, но последствията от травмите тепърва ще се проявяват. Цялата му компания и роднини са с него в пловдивската болница.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини