От х:

Днес в x:

Закопчаха 20-годишен,задигнал чантата на пенсионерка

20-годишен хасковлия е задържан за извършен грабеж, съобщават от областната дирекция на МВР-Хасково. Вчера в 12,30 часа в дежурната част на полицейското управление е получен сигнал от 69-годишна жена. Тя съобщила, че докато си вървяла по улица "Г.Зографина", неизвестно за нея лице я напада и й издърпва чантата. Според жената, в чантата е имало 60 лева, лични документи и мобилен телефон. След подения сигнал, само за няколко часа е установен и задържан познатият на органите на реда извършител. Образувано е досъдебно производство

Други двама 17-годишни младежи са доведени в участъка в Любимец. Непълонолетните са заподозрени в извършването на кражба на акумулатор от товарен автомобил "Ман", собственост на частна фирма. И двамата младежи, познати на органите на реда са задържани до 24 часа.

Кражба на автомобил е съобщена вчера в РУП-Димитровград. 39-годишният собственик на лек автомобил Форд Фиеста е заявил, че е паркирал возилото на паркинг пред дома си улица "Девети май" в Димитровград, където след ден не го открил. Образувано е досъдебно производство.

В Свиленград за денонощието са станали две кражби, допълват от хасковската полиция. Първата е от мазе, намиращо се в кв."Изгрев", откъдето е извършена кражба на прах за пране, омекотител и друга дребна покъщина. Второто взломяване е също на мазе на улица "Ал. Стамболийски", откъдето са задигнати палатка, надуваеми легла, рибарски стол и спален чувал. И в двете помещения е проникнато чрез разбиване на катинарите на входните им врати. Образувани са досъдебни производства.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини