От х:

Днес в x:

Полицаите „скъсаха“армията на стрелба с пистолет

Отборът на ОДП ги разкова

Служителите на областна дирекция полиция размазаха на стрелба хасковските армейци навръх празника им-денят на сухопътните сили. В проведеното състезание между военнизираните структури по стрелба с пистолет „Макаров“, ченгетата се надпреварваха помежду си. Първи стана отбора на ОДП Хасково. Неговите трима стрелци постигнаха 270 от 300 възможни точки. Те изпревариха само с 4 точки хасковските БОП-аджии, които останаха втори със 266 точки. Трети с 254 са от поделение 52 740.

Военните не успяха да се реваншират и на индивидуалната надстрелка. Там офицерът от специализираните полицейски сили на Хасково/ СПС/ Пламен Борисов Колев, им разказа играта. Униформеният сякаш бе абониран за десетката и набърза ръка обезсърчи конкуренцията. С краен резултат 94 от 100 възможни, спечели убедително първото място.

Така полицията си върна на военните за нанесения резил по време на миналогодишния полицейския празник. Тогава сензационно, местните армейци спечелиха „битката за пистолета“ и станаха първи измежду 5 полицейски отбора.

Празнуването на денят на сухопътните сили завърши с тържествен парад в центъра и поднасяне на венци и цветя пред паметника на Незнайния воин.

Г.Христов

Пламен Колев стана безапелационни пръв на индивидуалното
Армията се държа достойно, но силите не стигнаха
Недко Добчев от ДАНС удари три десетки с първите си три патрона
Военните се утешиха зад картечницата и снайпера
Парад на центъра завърши празника
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини