От х:

Днес в x:

Топ бирник : В Хасково не точат ДДС

Милчо Арабов е първия мъж номиниран за данъчен №1 в Хасково

В Хасково измамите с ДДС са минимални и няма фрапиращи случаи резюмира резултатът от 1 годишната си работа в „Контрол“ топ бирника на местната приходна агенция Милчо Арабов. От първи януари тази година той е ръководител на екип от 8 души който извършва оперативни проврки на големите фирми в града. Само в 2-3 проверки са завършили с констатация за необходимост от ревизии.

За отчетния период под негово ръководство са възложени и извършени 691 проверки, от които 153, свързани с физически контрол на митница Свиленград и 25 оперативни проверки.

Милчо Арабов е номиниран от колегите си за Данъчен на годината по повод утрешния професионален празник на данъчните „Свети Матей“. Още двама са номинираните- Татяна Запрянова- главен инспектор по приходите в отдел „Обслужване”и Виолета Петрова-публичен изпълнител в отдел „Управление на дълговете”, дирекция „Събиране. Запрянова е посочена от колегите си за №1 в отдела заради обработените 5 041 данъчни и осигурителни декларации за първите 9 месеца на годината.

Петрова пък за 9 месеца е връчила 433 покани за доброволно изпълнение на просрочени задължения. Стойността на ефективно запорираното от нея имущество е 1 214 389 лева.

Любопитното е, че и тримата номинирани са випуск 94-та година. Тоест започнали са работа по едно и също време-през юли 1994-та година след най-големия конкурс организиран от местните данъчни за набиране на нови кадри.

Утре, в деня на професионалния празник, националните победители в конкурса ще бъдат обявени от изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов.

Г.Христов

Татяна Запрянова
Виолета Петрова
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини