От х:

Днес в x:

Митко зарязал телефона си, планирал фаталния скок

Бащата Антон/в гръб/ и бабата на момчето изпаднаха в шок

Гимназистът Митко Димитров вероятно е планирал фаталния скок, с който днес сложи край на живота си. 16 годишният се хвърли тази сутрин от 9-я етаж на блок, след като напуснал училището си след първия час.

Гимназистът не е оставил писмо, но тръгнал на школо без мобилния си телефон. Това не било обичайно за него, разказаха роднините му в семейната къща в димитровградския квартал Черноконево. Поради тази причина, до пристигането на репортерите, бабата на момчето не знаела нищо за трагичния развой. Оказа се че цялата махала знаеше. Съсед побърза да ги информира. Бащата Антон изпадна в шок и тръгна към полицията.

„Казах ви аз да не ходите в Испания“ промълви към зачерненото вече семейство, съсед. Там вече се била върнала майката Мария Енева. Бащата Антон Димитров се забавил защото трябвало да легализира документите на сина си. Момчето искало за постоянно да се установи в българия сед 5 годишен престой на иберийския полуостров. На съучениците си няколко пъти повтаряло, че страната ни е много по хубава от Испания и той се чувствал много добре тук.

Явно не толкова добре.

R.I.P.

Семейната къща в кв. Черноконево
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини