От х:

Днес в x:

Турски шофьор уби 42-годишен граничен полицай снощи

Началникът на Гранична полиция Свиленград Георги Калайджиев показва мястото на нелепия инцидент

42-годишният граничен полицай Ангел Андреев почина снощи, след като бе блъснат от турски шофьор на плаца на ГКПП Капитан Андреево. От МВР Хасково съобщиха за инцидента, премълчавайки факта, че починалият е служител на Гранична полиция. Катастрофата е станала в 20,30 часа. 32-годишен турски водач на лек автомобил “Опел Астра”, пътуващ към Турция, блъснал униформения по време на изпълнение на служебните му задължения. Мъжът е починал в линейката на път за Спешна помощ. Турският водач е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

По повод инцидента Синдикалната организация на служителите в МВР излезе със специално съобщение. "На именния си ден по нелеп начин си отиде Ангел Петров Андреев, баща на две деца", се казва в съобщението.

Без опасност за живота след катастрофа е още един пешеходец, 83-годишен. Вчера в 09,45 часа на улица “Рила” в Хасково е станал инцидентът между водача на товарен автомобил Ситроен и пресичащия улицата възрастен мъж. Камионът го е ударил на заден ход. Пострадалият е настанен в болницата с охлузни рани по лицето и порезна рана на челото.Подробности за инцидента вижте в нашия видеорепортаж

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини