От х:

Днес в x:

Ром крадец ослепил Георги Николов

Пострадалият Георги Николов в очно отделение на хасковската болница

Съденият многократно за кражби циганин Атанас Атанасов от Хасково е побойникът, който ослепи снощи при побой 48-годишния Георги Николов, научи Haskovo.net. Пострадалият мъж е изгубил зрението на лявото си око, въпреки направената късно снощи операция, казаха лекарите.

Самият Георги Николов категорично отказа да говори с репортери за случая. 26-годишният побойник Атанас пък е зад решетките.

Според оскъдната информация от МВР скандалът между двамата е възникнал в автобуса от Димитровград. По информация на Haskovo.net Николов е направил дребна забележка на Атанас, което предизвикало гнева му. След като слезли от рейса на спирката до читалище „Заря“ той последвал мъжа и му нанесъл удари в лявата вежда и окото с токата на колана си. Мелето станало точно на стълбичките към ул. „13 март“ до блок „Диамант“, а капките кръв по тях личаха и днес.

Георги Николов работи като инструктор в „Пътнически превози“ към БДЖ Димитровград. Според запознати мъжът се опасявал, че след инцидента и загубата на зрението на лявото си око може да загуби работата си. Това обяснявало и нежеланието му да коментира случая пред медиите.

Haskovo.net

Побоят е станал на стълбичките към ул. 13 март" до блок "Диамант"
Капките кръв от снощния инцидент личат и днес
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини