От х:

Днес в x:

Хасково като „Най-добър град за живеене“: Тук не крадат коли

Ако сте гост и не откриете колата си, не е открадната-паякът я е вдигнал

Засилен интерес към Хасково се регистрира в читателската класация „Най-добър град за живеене в България, на Дарик Радио. За последната седмица броят на гласувалите са се удвоили и вече са 900 души което отрежда 11-то място от 27 областни града. Класацията продължава до 10-ти ноември. Линк към страницата за Хасково пък се разпространява в социалните мрежи. Самата страница пък е много любопитна. Посетителят и научава, че Хасково досега бил известен като „градът на 100-те кръчми“. Сега обаче трябвало да се казва „Градът на модерния спорт“?!

Градът обаче е един от малкото областни центрове без свой футболен отбор въобще. Представителният отбор се разпусна заради безпаричие в началото на тази година.

№1 обаче е твърдението, че в града няма нито един откраднат автомобил за цяла година. Както и че градът ни е в книгата на Гинес. Не с автомобилите, макар че би било заслужено, а с монумента Св. Богородица. В Хасково има 34 детски градини с места за всички. Минус е че няма кино и Мол.

Въпреки това, досега, над 900 души са дали вота си за Хасково, като градът ни е само с 300 гласа по-назад от миналогодишния „най-добър град“ София и с двойно повече гласове от град като Плевен например.

Желаещите да гласуват за градът ни измежду 27-те областни града на страната могат да го направят ТУК

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини