От х:

Днес в x:

Младежкият център закръгли 10 години

Театралното студио отбелязва рождения ден на Младежкия център с премиера-постановката "Фенове"

Младежкият център празнува своя 10-ти рожден ден. Празничната програма открива постановката "Фенове" на Елин Рахнев. Младите актьори Борис Таков и Йосиф Хаджиев от театралното студио ще се качат на сцената в голямата зала на центъра в 18.00 часа.

Постановката е намигване към света на мъжете, в който има само жени и футбол. Техните две слабости се преплитат и нито една не взима превес в живота им, сподели ръководителката на школата Румяна Георгиева.

От общинското предприятие са подготвили тържествено шествие утре в 16.00 часа. То ще тръгне от общината, ще мине през центъра на града и ще спре пред Младежкия център, от където ще бъдат пуснати 10 гълъба и 10 балона. Час по-късно в централното фоайе ще бъде открита изложба"История в афиши". Ще бъдат показани плакати за концертите на съставите и формациите на Младежкия център, печатани от 10 години насам. В 18.00 часа ще започне концертът на рок групите към общинското предприятие.

Юбилейният вестник на Младежкия център ще бъде представен в концертната зала на 7 октомври. Концертът "Младежки център и приятели" е насрочен на 12 октомври. В него ще участват всички състави и оркестри, които са работили в центъра. Сред тях са Симфоничният оркестър, Народният оркестър, танцов ансамбъл "Южняци" и балетна школа "Галаксико" от Димитровград. Изложбата на школата по изобразително изкуство "Арттайм" ще бъде открита на 14 октомври. 10 дръвчета за 10-годишнината ще посадят в парка до монумент "Св. Богородица". Акцията е планирана за 20 октомври.

Концерт на музикалните школи, театрален маратон и фотоизложба на астономическата обсерватория са подготвила още от Младежкия център. Празничната програма завършва с ученическо състезание "Народни будители" и концерт "10 години младежки център".

Haskovo.net

Директорът на Младежкия център Деян Янев
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини