От х:

Днес в x:

Хасковските "екзекутори" наточиха ножа за Порто

Хасковските "екзекутори"

Хасковските червени екзекутори се превъоръжиха и тръгнаха да взимат скалпа на Порто. Това довериха от фен клуба на ЦСКА в Хасково, които организирано се понасят за столицата за да подкрепят любимия си отбор в сблъсъка с португалския гранд. Агитката е оборудвана с огромен транспарант с червената петолъчка в центъра и надписи Haskovo и Executors от двата края. Посочена е и другата гордост, годината на основаване на червения фен клуб-2005-та, цели 4 преди да се появи аналогичната организация на кръвния враг Левски. 5-те метра на транспаранта пък е в чест на юбилейната 5-та годишнина от основаването на фен клуба. Графичния дизайн е на Даниел Йорданов, парите за изработка са от джоба на председателя на фен-клуба Иван Ангелов.

Тъй като повечето португалци знаят английски, ще разберат какво ги очаква, обяснява надписите на латиница дизайнера. Понеже хала на ЦСКА сега хич не е добър, верните фенове са решили да бъдат 12-я, 13-я и прочие пореден играч за червените. Дано това помогне срещу двукратния европейски шампион.

Хасковлии се считат за кадем. През миналия сезон те организирано тръгнаха за мача с английския Фулъм и червените спечелиха единствената си точица там. При другите домакинства, феновете се изнасяха поединично и това изяде главата на "армейците".

Походът към София за двубоя с португалските "дракони" започва в четвъртък от 15 часа на паркинга пред площадка Спартак. Вчера е нает е 50 местен автобус, вече наполовина пълен, който да превози феновете. Отиване и връщане, плюс билет за мача е само 20 лв което обяснява и многото желаещи. Връщането е веднага след двубоя, който е с начален час 20.00 на 30-ти септември.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини